Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Κι άλλος νεκρός Έλληνας οδηγός στην Ιταλία. Σκοτώθηκε σε καραμπόλα με 5 βαριά τραυματίες και έναν νεκρό


Το ατύχημα συνέβη με κατεύθυνση Βόρια μεταξύ των διοδίων του Λορέτο και της Ανκόνα Sud, κοντά στον σταθμό ανεφοδιασμού Il conerο. Δύο φορτηγά συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Ένας Έλληνας οδηγός 39 ετών κατέβηκε μετά το ατύχημα και χτυπήθηκε από ένα ΙΧ μάρκας Citroen. Δυστυχώς το χτύπημα ήταν θανατηφόρο για τον άτυχο οδηγό.

ΑΝΚΟΝΑ – Δύο φορτηγά συγκρούστηκαν μεταξύ τους και  ο Έλληνας οδηγός του ενός, 39 ετών κατέβηκε να δει τι συνέβη, όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Citroen τον χτύπησε. Απολογισμός του ατυχήματος, ένας νεκρός και πέντε σοβαρά τραυματίες. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε μετά λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας, στον Α14 με κατεύθυνση προς Βορά, λίγο πριν την έξοδο για Ανκόνα Sud, κοντά στον σταθμό του Conero και λίγο πριν την γέφυρα που κατέρρευσε τον προηγούμενο Μάρτιο. 

https://www.facebook.com/grtransport/

Κατά την διαδρομή, στο σημείο που στενεύει ο δρόμος, ένα φορτηγό με Βουλγαρικές πινακίδες στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες φαίνεται να μείωσε ταχύτητα και στην συνέχεια να χτυπήθηκε από πίσω από ένα Ιταλικό φορτηγό. 

Ο Έλληνας οδηγός κατέβηκε να δει τι συμβαίνει και ενώ επιθεωρούσε τον χώρο, ένα ΙΧ με 4 επιβάτες έπεσε επάνω του. Ο άτυχος Έλληνας παρασύρθηκε για απόσταση 100 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα. 

https://www.facebook.com/grtransport/

Το αυτοκίνητο στη συνέχεια αφού συγκρούσθηκε με άλλα οχήματα, ανετράπη.
Ο Ιταλός οδηγός της δεύτερης νταλίκας παρέμεινε εγκλωβισμένος στο όχημα του. Για να τον απεγκλωβίσουν απαιτήθηκε η συνδρομή πολλών πυροσβεστών και ειδικού γερανού. Όλοι οι τραυματίες, άνδρες ηλικίας 30 έως 40 ετών μεταφέρθηκαν στον σταθμό πρώτων βοηθειών του Τορέτε. 

Οι δύο είναι σε κρίσιμη κατάσταση ενώ τρεις σε σοβαρή κατάσταση. Η autostrada παρέμεινε κλειστή μέχρι τη 1:00 ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία απεγκλωβισμού.
https://www.facebook.com/grtransport/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου